Hvordan jeg lærer best

Dagens innlegg er noe annerledes enn de vi hittil har produsert. Til i dag har vi fått i oppgave av Karl Philip å skulle legge ut en video av oss selv hvor vi snakker om læring. Min video tar for seg hvordan jeg selv føler at jeg lærer best.

Ta gjerne en rask titt innom min video hvor jeg forklarer hvordan jeg opplever at min læring gir ønsket effekt.

Som det fremkommer i videoen har jeg lært meg noen teknikker for å skape meg gode vaner ift. læring. Prøv gjerne ut noen av teknikkene jeg nevner og se om disse fungerer for deg.

Jeg er åpen for forslag til andre læringsmetoder og teknikker, så innspill blir tatt i mot med glede. Spør meg gjerne om det er noe jeg kan bistå med, eller om det er noe som fremstår som uklart.

Mvh Michael Angell

Av Michael Angell

Nyopprettet blogg ifm. faget "Digital markedsføring" ved Høyskolen Kristiania. 27 år gammel mann i fulltidsjobb ved siden av Bachelorgrad i Markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania som fulltidsstudent.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *